"Тепло наших сердець."

2014-11-07

Тепло наших сердець.

Для кожної людини найважливіше в світі – це її родина. Тут завжди зрозуміють і підтримають,вислухають і дадуть добру пораду. «З родини йде життя людини» - говорить народна мудрість.

Вихованцями гуртків «Виготовлення сувенірів» та «Мяка іграшка» п’ятого листопада 2014 року ,було проведено родинне свято «Тепло наших сердець».

На свято було запрошено вихованців БДЮТ та їх батьків ,бабусь, дідусів. братиків та сестричок.

Кожна родина має своє родинне дерево. Ось і на нашому святі ми разом виростили таке дерево. Коріння родинного дерева – то прадіди наші,стовбур та товсті гілки – бабусі й дідусі,гілки тонші – то наші тати й мами,а листочки та тоненькі гілочки – то діти…

За допомогою батьків та дітей багато гілочок і листочків зявилося на нашому дереві.

Теплі слова звучали на адресу мам ,татусів, бабусь, дідусів і самих самих рідних. І кожне таке слово було підкріплено квіткою на родинному дереві і завдяки цьому дерево розквітло….

З вдячністю родинам звучали ліричні пісні у виконанні: Саші Загурської, Насті Вартік, Насті Яковлевоі та дуету родини Сербін,а також чудові вірші.

Вихованцями вищезазначених гуртків,на заняттях,завчасно підготували подарунки: власноруч виготовлені троянди з серветок,які на святі подарували своїм рідним та присутнім в залі.

Кiлькiсть переглядiв: 220

Коментарi