Ми знову переможці!!!

2011-11-04

/Files/images/IMG_0008 (9).jpg (зліва Флора Світлана, справа Сопільняк Ганна)

Ми - за чисту планету!

Усі води (водні об'єкти) на території України є національним дбанням народу України, однією з природних основ його економічного розвитку і соціального добробуту.
Водні ресурси забезпечують існування людей, тваринного і рослинного світу і є обмеженими та уразливими природними об'єктами.
В умовах нарощування антропогенних навантажень на природне середовище, розвитку суспільного виробництва і зростання матеріальних потреб виникає необхідність розробки і додержання особливих правил користування водними ресурсами, раціонального їх використання та екологічно спрямованого захисту.
Водний кодекс, в комплексі з заходами організаційного, правового, економічного і виховного впливу, сприятиме формуванню водно-екологічного правопорядку і забезпеченню екологічної безпеки населення України, а також більш ефективному, науково обгрунтованому використанню вод та їх охороні від забруднення, засмічення та вичерпання.
В зв’язку з цим Обласне виробниче управління по водному господарству оголосило конкурс «Дністер – ти саме життя» . Підведення підсумків конкурсу «Дністер – ти саже життя» по номінації «Малюнок», «Фоторобота» та «Вірші», проходило з 1 серпня по 30 вересня 2011 року. Розглянувши всі роботи, що надійшли до участі в конкурсі, проголосувавши , журі в складі Потопова В.І. – начальник Одеського облводгоспу , Кічук І.Д. – головний інженер Одеського облводгоспу, Кишенко В.В. – заступник начальника Одеського облводгоспу ,Зайцев О.В. – художник ,Романчук О.К. – начальник відділу міжнародного співробітництва облводгоспу , Голеня Н.І. – заступник начальника відділу водних ресурсів облводгоспу ,Чорноброва Н.Г. – інженер 1 категорії відділу водних ресурсів облводгоспу - постановили, визнати переможцями конкурсу «Дністер – ти саме життя» в номінації «Малюнок»: І місце – Флора Світлана, 14 років «Річка добра чарівниця» , вихованка Красноокнянського БДЮТ, студії образотворчого мистецтва «АртКрок» , ІІ місце – Сопільняк Ганна, 15 років «Все життя навколо річки» , вихованка Красноокнянського БДЮТ, студії образотворчого мистецтва «АртКрок».

Нагородження переможців відбулося 4 листопада 2011 року в м.Одесі, в обласному виробничому управлінні по водному господарству, дітей нагороджено мобільними телефонами і їхні роботи представили на міжнародному конкурсі «Аkva - 2011»

Кiлькiсть переглядiв: 226

Коментарi